30 januari 2012

The excitement!

I dag börjar fjärde säsongen av RuPaul's Drag Race att sändas i USA. Jag är uppspelt som ett barn på julafton! Vad tror ni om den här säsongens tävlanden?

26 januari 2012

Beginners - värd att se!

Lite föräldradramatik, lite gayhistoria, lite kärlek, lite roliga utstyrslar, och lite gullig hund. Se den!

22 januari 2012

Les Mis på Operan

I går var jag och såg Les Miserables på Malmö opera. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Kanske att en eller två skulle glänsa, men att resterande ensemble skulle vara mer medioker. Om jag hade fel! Vilken otrolig samling sångare och skådespelare! Dan Ekborg var helt jävla fenomenal.

Själva föreställningen vidrörde alla typer av känslor och det kom faktiskt en tår på slutet - inte på grund av att det var sorgligt, utan för att det var så himla mäktigt! Över alla förväntningar.

Les Mis spelas en tid till. Jag rekommenderar alla er som inte sett den redan att verkligen göra det. En riktigt underbar upplevelse!

18 januari 2012

Hej, det är synd om mig!

Jag har varit sjuk sedan i söndags. Jag inledde med magsjuka. När den gick över lyckades jag få feber, ont i halsen och förkylningen gud glömde. Så nu undrar jag: ÄR DETTA RÄTTVIST?

16 januari 2012

Stoppa tvångssteriliseringen av transpersoner!

Nu har All Out tillsammans med RFSL startat en namninsamling för att tvinga regeringen att tänka om gällande tvångssteriliseringen av transpersoner. Skriv på här!

12 januari 2012

Mitt Område på banan igen!

Nytt folk och ny energi - Mitt Område har ny redaktion. Händelsevis delar jag rum med dem och kan avslöja att de är awesome! Håll koll på hemsidan nu.