30 maj 2010

Dagens låt



Skulle förresten behöva tips på någon internetsida där man kan hitta klänningsmönster gratis - är det någon som har koll på någon sådan? (Alltså mönster för att sy upp en klänning. Man ska ju vara brudtärna i sommar!)

26 maj 2010

Dagens låt



Ledsen för att jag är så kass på att blogga. Det är bara så mycket hela tiden.

23 maj 2010

Bloggtips

Det är sjukt taskigt att sno andras roliga blogginlägg och inte skriva något kul själv, men jag kan inte låta bli att citera Matilda Berggren. Hon spånar lite på en ny tv-serie, Medelklassorama, som i stället för föregångaren Glamourama fokuserar på riktiga människors vardag.

"Första avsnittet: Matilda kollar på SVTPlay och äter flingor. Helgalen dag.
Andra avsnittet: Matilda går ut på Ariman. Tar en öl. Går hem. Sjuk kväll indeed.
Tredje avsnittet: Matilda träffar Calle. De äter pizza och kollar på film i fem timmar.
Fjärde avsnittet: Matilda försöker plugga men inser att någonting förfärligt håller på att inträffa. Det finns bara en snusprilla kvar! Hur ska hon lösa detta? Panta burkar? Spännande.."

22 maj 2010

True true

För er som undrat: javisst var det jag som var "studentlivsexpert" i gårdagens City. Ska nog börja nyttja den titeln oftare.

20 maj 2010

Älska!

Jag gillar verkligen den här kampanjen. Den behövs! Den behövs så jävla mycket. De av er som kan - skriv på.

"I still worry every day that I can be fired in 29 states just because I'm gay. And my friend who is transgender can be fired in 38 states. I know you can do it. You've helped protect people from employment discrimination on the basis of race, sex, religion, disability and many other characteristics. Each time my friend and I have been left behind. It's our turn."

18 maj 2010

Queertopiafestivalen needs you!


Alright, party people. På lördag är det för- och insamlingsfest för Queertopia på Smålands nation i Lund - som för ovanlighetens skull har öppet för allmänheten. Kom kom kom alla mina kycklingar! Eventet kan ni hitta här.

Men nu till det viktigaste: kan någon tänka sig att jobba på Smålle på lördag? Vi är lite kort om folk. Maila mig om ni kan hjälpa till på något vis. Det kommer att bli hur kul som helst! Jag är också där och jobbar, så vi kan ha diskvattenkrig i köket och spana efter snyggingar tillsammans.

14 maj 2010

Dagens låt

"One of Us is Gonna Die Young" - The Ark

Nu väntar jag på att LL ska komma hit för fredagsmyyys. Nej. Förmodligen kommer vi gå till "Hot Pants Homo" på Tomboy i kväll. Utopin är ju där! Och ni vet väl att det är Pink Weekend i Malmö den här helgen, med anledning av IDAHOT på måndag? Viktigt!

12 maj 2010

Dagens låt

"True Blue" - Madonna
Gotta love it!

PS. I dag började jag jobba klockan sex på morgonen i Köpenhamn. Det var jättejobbigt. Jag och Erika fick cykla till centralen för bussarna hade inte börjat gå för morgonen ännu. Jesus Kristus.

10 maj 2010

PS.

I dag hade jag en alldeles för urringad tröja på mig på jobbet. Och jag upptäckte det givetvis alldeles för sent. Jag hinner aldrig ångra mig gällande klädval, eftersom jag stiger upp mitt i natten och har ungefär en trettiondels minut extratid inför avfärd till Köpenhamn.

Hur som helst, i dag fick jag på mig en tröja som var megaurringad. Jag märkte det knappt så länge jag var hemma. Ni vet, man kollar på sig själv i badrumsspegeln, lite hastigt så där, och det ser OK ut. Men som man sällan tänker på, så blir urringningar så himla mycket värre när man sitter ner och lutar sig lite framåt, så som man gärna gör när man sitter vid ett skrivbord. Och i dag, av alla dagar, var dagen då min chef tyckte att vi skulle prata jättemycket med varandra. Till och med ha ett kort möte. Och jag bara satt där och tänkte: "Herregud, han måste tro att jag har valt den här klädseln medvetet, herregud, han måste tro att jag jättegärna vill visa upp mitt cleavage, herregud, han kanske tror att jag är någon slags sexmissbrukare - det verkar ju vara på tapeten nu.." Det var väldigt obekvämt för mig. Kanske för honom också, men det förtäljer inte historien.

I morgon är det jag som sportar polo. Eller halsduk. Eller gasbinda trettio varv kring tuttarna.

Nu ska jag titta på Gossip Girl.
Hej då!

Det borde vara förbjudet...

...att skratta åt sådant här. Men jag kan helt enkelt inte låta bli!

8 maj 2010

Dagens låt

"Jag vet vem jag är när jag är hos dig" - Melissa Horn

Jag ber om ursäkt för frånvaron. Men ibland är det så att livet tar för mycket tid för att internet ska hinnas med. Toppenlivet.

3 maj 2010

Inte lätt att vara journalist

En stackars frilansare ville intervjua mig om Queertopia. I nästa vecka. I Norberg. Haha. Hon trodde väl att vi var baserade där. Det får följaktligen bli en telefonare. Stackaren. Hoppas hon inte sålt in någon slags avancerad Norbergsintervju till sina arbetsgivare.

2 maj 2010

Nere med den moderna tekniken

Jag har äntligen skaffat Skype. Jag har fasat för detta länge. Det tar liksom tid för mig att lära mig sådana där moderna saker. Blir alldeles nervös. Men det gick bra faktiskt. Har i och för sig inte ringt någon än, men den spänningen sparar jag till en annan dag. Känner mig dock helt ute. Upptäckte att både min styvmamma och min faster har Skype. Jag är typ sist ut i Sverige. Och jag ska jobba med webb? Åh så typiskt.

1 maj 2010

Dagens låt

"Today Will be the Day When Mourning Ends" - Marit Bergman

Med blommande rabatter och gröna träd utanför fönstret känner jag också för att ta tåget till Aberdeen och till alla andra platser som jag ännu inte besökt. Som att jag sovit i 200 år men nu är levande.