16 juni 2011

Ebba har mer att säga

När jag citerade Ebba i det här inlägget så föll det inte i god jord. Så här skrev hon den här gången:

"En bild säger mer än 1000 ord. Tror inte att en ny hjärna skulle förändra det faktum att du ser fet ut. Ta det som konstruktiv kritik. Gör något åt dina problem innan du blir sjuk."

Då tackar jag Ebba för denna konstruktiva kritik.

Och tillägnar henne dagens låt:
"Fuck you" - Lily Allen

10 kommentarer:

Unknown sa...

Fy fan vilken jävla idiot, alltså. Saknar tydligen hjärna och allt som skulle kunna kallas för vett. Undrar om Ebba brukar hänga på Flashback?

Ingrid sa...

Hysteriskt roligt. Alltid lika intressant att höra från människor som påverkats så pass av de sjuka skönhetsideal som vi matas med idag att dom faktiskt köper det. Måste vara jobbigt.

Är dock rätt överaskad att människan kan stava ordentligt. Miffon som hon brukar ofta inte det.

Ida Maria Gunnarsson sa...

Eller hur, det är det absolut konstigaste! Också väldigt ironiskt att jag fick dessa kommentarer på en av de bästa bilderna som tagits på mig på år - och där man dessutom inte ser min kropp..haha!

Li sa...

kan "Ebba" vara en förbannad före detta som inte gillar att du är snygg och med snygga tjejer?

Ebba sa...

till Erika: Jag förstår att du också känner dig träffad. Du borde dock ägna dig åt att lösa problemet (träna mer/äta rätt), och inte bara kasta skit på andra.

till Ingrid: Det är inte jobbigt att leva hälsosamt. Det här handlar inte om "size zero", utan snarare om att behandla sin kropp med respekt. Lyssna på Tracy Andersons tips http://www.youtube.com/watch?v=lI6ucRl_BPw&playnext=1&list=PLE9B3A3071C50BE48

till IMG: Det hjälper inte att fly verkligheten. Tids nog kommer du inse fördelarna med en sund livsstil.

Ida Maria Gunnarsson sa...

Haha! På tal om att kasta skit på andra så är du väldigt modig som är anonym.

Unknown sa...

Åh, Ebba. Jag blir så trött. Du har faktiskt ingen aning om hur vare sig jag eller Ida lever våra liv. Du vet inte om vi tränar, hur vi äter eller hur friska vi är. Människor ser olika ut utan att vara ohälsosamma. Det är sant! Mer kan du läsa här: http://haespasvenska.se.

Och oavsett så är det ovanligt oförskämt och ouppfostrat att ouppmuntrat säga den här typen av saker till någon. Men det spelar visst mindre roll för dig.

Anonym sa...

Men seriöst, Ebba. Skaffa ett liv.

Ebba sa...

Till IMG: Ja, jag kanske är feg som väljer att vara anonym. Fast å andra sidan är inte det relevant. Det viktiga är mitt budskap.

Till Erika: Inbilla inte mig att doktorn, eller någon annan expert, skulle påstå att du ser hälsosam ut.

Till Anonym: Kom med något bättre. Den där frasen ("skaffa ett liv") känns ruggigt gammalmodig.
Jag vill bara göra Sverige lite friskare.

Siepen knows the drill!
http://www.youtube.com/watch?v=zuLy33a_4T8

Ida Maria Gunnarsson sa...

Det är väl visst relevant att du tycker att det är OK att som anonymt internettroll gå till personangrepp på folk du inte känner. Det är inte OK någonstans. Jag skiter i om Anna Anka är din största förebild, men det är oförskämt och elakt.