26 september 2010

Läs!

I dagens Sydsvenskan skriver Rakel Chukri en väldigt bra text om Sverigedemokraterna och riksdagsvalets effekter. Läs här.

Och för övrigt så är det återigen antirasistisk demonstration i Malmö i morgon. Samma tid och plats, det vill säga klockan fem på Möllan.

Dock önskar jag att fler ville fokusera även på det andra som SD står för - det som inte rör invandringen eller vi/dom-tänket. Glöm inte att SD även är både sexistiskt och homofobt.

6 kommentarer:

Richard sa...

Det ska bli kul att se nästa opinionsundersökning. Jag är nämligen övertygad om att SD:s popularitet har ökat. Folk går inte på medias svartmålning.

Ida Maria Gunnarsson sa...

"Medias svartmålning"? Medierna behöver inte svartmåla någonting, det gör SD så bra själva.

Richard sa...

Media (i synnerhet Aftonbladet & TV4) driver just nu en kampanj mot SD. Ser man inte det så är man blind. Självklart är det bra med granskning, ty utan pressens hjälp hade aldrig SD kommit in i riksdagen, men det blir väldigt skevt när alla går ihop och försöker gräva fram negativa saker om endast ett parti. Samtliga partier har x antal lik i garderoben. Det var ex. inte särskilt länge sedan en FI-representant jämförde svenska män med odjur.

Anonym sa...

Du är ju så okunnig att det är löjligt. Det var inte en från Fi som sa att "män är djur" (inte odjur), utan en representant från Roks.

Richard sa...

Anonym: Möjligt att minnet svek mig men faktum kvarstår. SD är inte ensamma om att ha lik i garderoben. Vill du att jag ska lista några exempel eller?

Anonym sa...

Gärna!