15 december 2010

Dagens SD

Det har varit ett tag sedan jag körde en dagens SD, och det ber jag om ursäkt för. Men nu är det återigen dags. För nu har Levi Klausen, ledamot för Sverigedemokraterna i Filipstads kommunfullmäktige, varit i farten igen. Kvällen efter självmordsattacken i Stockholm skrev han följande i sin Facebook-status:
"Uppmanar alla nationalister att spika upp grishuvuden på ytterdörrarna!!! För att hålla muslimerna borta"

Vad ska man säga? SD kan putsa fasaderna bäst de vill, men sanningen kryper ändå fram här och var. SD är rasister. Punkt slut.

Citatet är hämtat ur en artikel i Expo, som ni kan läsa här.

2 kommentarer:

Albin Norgren sa...

Peter, statistik verkar inte vara din starka sida.

Malmö kan eventuellt vara en stad med högre andel utlandsfödda än NY. Men Malmö kan verkligen inte vara en stad med FLER utlandsfödda än NY.

Jag ber dig, Peter, sätt dig in i statistiken. Snälla. Sedan kan du komma med kritik mot Ida Gunnarsson.

Du har kanske inte märkt det men Sveriges befolkning på ca nio miljoner utgör någon promille av alla människor som befolkar världen. Så Peter, du är redan i minoritet. Vänj dig vid det.

Sedan, vad är det som är så hemskt med minoriteter? Sverige har alltid, ALLTID, varit ett land som tagit emot folk från andre ställen i världen. Sverige har alltid varit ett land som är öppet för nya idéer och utvecklingsmöjligheter. DET om något är typiskt svenskt, DET om något är vad som att kommer fortsätta låta Sverige vara ledande i frågor som ekonomi, vetenskap och välfärd.

Personer som inte kan se det... ja, det är deras förlust.

Ida Maria Gunnarsson sa...

Det har alltså funnits en annan kommentar här tidigare, som Albins är svar på, men den kände jag mig tyvärr tvungen att ta bort.